Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) е частнa образователна институция. Основано е с Решение на 39-то НС от 25.07.2002 г. (обн. ДВ, бр. 75 от 02.08.2002 г.)

ВУЗФ обучава студенти в бакалавърска и магистърска степен по специалности от професионалното направление „Икономика“. По част от специалностите в двете образователно-квалификационни степени обучението се осъществява съвместно с университета в Шефилд и в партньорство с Института за предприемачи на Сиско, Интертек, Българската мрежа на Глобалния договор на ООН и Медийната академия „Българион“.

Във ВУЗФ има създадена дългогодишна традиция за подготовка на висококвалифицирани кадри за нуждите както на икономиката, така и на научните изследвания. / Вижте повече…

 

ERP Academy – Академията на съвременния бизнес!

ERP Academy е иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и IT.

Партньори в ERP Academy са водещи български и световни компании за бизнес софтуер, както и експерти от областта, които имат за цел да подпомогнат подготовката и обучението на кадри в специфичния ERP бранш, стимулирането на съвместни инициативи с образователните институции и популяризирането на сектора като подходящо място за кариерно развитие.

Основения проект на ERP Academy е магистърската програма “Бизнес софтуер и ERP решения”, която е силно практически ориентирана и се появява като отговор на нуждата от ново поколение кадри на пазара на труда, притежаващи силен икономически и IT бекграунд от познания, критично мислене, способни са бързо да се адаптират към променящата се икономическа обстановка и са готови да прилагат иновативни технологии и решения, за да подобрят функционирането на съвременните компании, така че да бъдат конкурентноспособни и устойчиви в ерата на дигиталната трансформация на бизнеса, все по-голямата глобализация на пазара и прехода към Индустрия 4.0./ Вижте повече…

 

AVS Agency – Traditional and Digital PR agency

AVS Agency е бутикова агенция, която предлага услуги в областта на връзките с обществеността, рекламата, дигиталния PR, креативните решения и организацията на концептуални събития.

AVS Agency реализира част от кампаниите и проектите си заедно с партньори, които притежават богат опит в различни области: връзки с обществеността, събитиен мениджмънт, бизнес консултиране, маркетинг, b2b & b2c комуникация, дизайн, продажби, изработка на уебсайтове, бизнес софтуерни решения, консултантска дейност и други.

Чрез партньорския си модел AVS Agency предлага на клиентите персонални решения и индивидуален набор от всички необходими инструменти, които разработва за реализацията на всеки проект или кампания. / Вижте повече…

 

Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ)

Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) е най-голямата, най-представителна и влиятелна браншова организация в сферата на информационните и комуникационни технологии в България.

Асоциацията обхваща фирми от всички сектори на информационните и комуникационните технологии – хардуер, софтуер, системна интеграция, мрежи, телекомуникации, доставчици на Интернет услуги и др. Една голяма част от тях предлагат собствени решения, продукти и услуги и успешно работят на чуждестранните пазари. В асоциацията членуват и представителствата на повечето водещи световни производители в България. Вижте повече…

 

BILET.BG

Билет БГ  доставя всички услуги, необходими за пълното обслужване по продажба на билети. Те се отнасят към връзките с клиентите с любовта и вниманието, което заслужават Вашите фенове.

Тайната на успеха им е в задълбочените познания в индустрията, в която работят. Философията им в бизнеса е базирана на използването на интернет технологии, прозрачност, ефективност и много работа. / Вижте повече…

 

Eventiplier

Eventiplier е иновативна платформа, създадена да представя Вашите събития в широка мрежа от интернет страници и медии! Всичко, което трябва да направите е да регистрирате Вашето мероприятие само веднъж, въвеждайки информацията за него в няколко лесни стъпки.

Екипът на Eventiplier ще се погрижи то да добие популярност във възможно най-много съответстващи му уебсайтове. / Вижте повече…