Новини

ERP.BG подкрепя събитието TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box

Екипът на ERP.BG вярва силно в идеите, които вдъхновяват, мотивират и създават един нов, по-добър свят! Ние подкрепяме събитието TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box като част от нашата дългогодишна политика за сътрудничество с различни организации, образователни институции и научни организации в България и чужбина, която стартира още през 2007 година.

TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box ще се проведе на 28 септември (събота) в аулата на Висше училище по застраховане и финанси (София, жк. Овча купел, ул. Гусла 1). По време на събитието ще имате възможност да видите и чуете 10 успешни личности, които ще разкажат 10 вълнуващи истории! Сред лекторите на събитието са Евродепутата Ева Майдел, Дарин Маджаров, Детелина Смилкова, Светлин Наков, заместник-министъра на образованието и науката Деница Сачева, Красимир Ганчев, Благовеста Пугьова, Ангел Георгиев, Светлозар Петров и Марина Кларксън.

TED е глобална общност, която приветства хората от всяка дисциплина и култура, търсещи по-задълбочено разбиране за света. TED вярват страстно в силата на идеите за промяна на нагласите, живота и в крайна сметка, на света. В сайта TED.com можете да откриете безплатни видеа, в които едни от най-вдъхновяващите мислители в света и общност от любопитни души споделят своите безценни знания и открития. Всичко, което прави TED – от техните конференции, TED разговорите, глобалната общност TEDx до серията уроци TED-Ed, се ръководи от една цел: да разпространява велики идеи.

TED е световна поредица от конференции, собственост на частна фондация с нестопанска цел, създадена за да популяризира „идеи, ценни за разпространяване“. Към настоящия момент Крис Андерсън е куратор на конференциите на TED в Съединените щати, Азия и Европа всяка година. Андерсън въвежда наградата TED Prize, програмите TED Fellows Program, TED open translation program и TEDx, които спомагат за това стотици независимо организирани от TED събития да бъдат провеждани по света.

ERP.BG развива разнообразни дейности в подкрепа на благотворителни каузи. Сред тях основен фокус заема дългосрочната ни политика за партньорство с българските университети и развитие на образованието по информационни технологии. Компанията подкрепя с различни ресурси ERP Academy, eSkills for Jobs 2015-2016, „Новатори в образованието”, фондация „Подарете книга”, Start It Smart, „Бъдители“ и други.

В рамките на своята програма за партньорство с висшето образование ERP.BG участва в актуализирането на учебните програми с цел реализиране на знания и компетенции, съобразени с потребностите на бизнеса. За усъвършенстване и модернизиране на учебния процес и методи на преподаване ERP.BG подпомага университетите: Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Технически Университет -София, Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов, Висшето транспортно училище “Тодор Каблешков” и други.

ERP.BG ще подкрепи TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box като изпрати и доброволци в деня на събитието, които са част от нашия екип.

Очакваме ви на TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box!

Повече за ERP.BG:

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, транспортна дейност и други. ERP.BG има развита мрежа от специализирани партньори: бизнес консултанти по внедряване, dev партньори за развойна дейност и създаване на приложения, както и висококвалифицирани специалисти от експертен отдел.

Повече информация за ERP.BG можете да откриете на адрес: http://erp.bg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *